Partner Bedrijven

Rolex-geschiedenis
Stop iedereen op straat en vraag hen om een ​​luxemerk te noemen, en Rolex is vaak uw antwoord. Het niveau van erkenning dat het merk bezit, werd niet van de ene dag op de andere verdiend – het is het product van meer dan een eeuw van toewijding en vaardigheid.

Gevormd in Londen in 1905 door horlogemaker Hans Wilsdorf, heeft de fabrikant sindsdien niet alleen de steeds groter wordende pieken van technologische vooruitgang geschaald, maar ook pieken van veel meer geologische aard. Met de Deepsea Special loodgietend in de diepten van de Mariana Trench, de Explorer die door de dunne atmosfeer van Mount Everest’s piek klimt en de GMT-Master in de zwaartekracht van de ruimte zweeft, hebben Rolex-horloges zich in zowat elke vijandige omgeving voorgedaan. Waar precisie en robuustheid vereist zijn, hoeft u niet verder te zoeken.

Het snelle karakter van het merk om beter te presteren dan zijn concurrenten begon in 1910, toen een van zijn horloges de eerste ooit werd die het Zwitserse certificaat van precisie ontving. Toen, vier jaar later, kreeg het een klasse ‘A’ precisiecertificaat van Kew Observatory, een onderscheiding die voorheen alleen was voorbehouden aan mariene chronometers.

Gkwatches is een horlogebedrijf die handelt in exclusieve horloges. Zij hebben in de gelopen jaren een grote naam opgebouwd in Nederland:

https://gkwatches.com/nl/inkoop-verkopen-horloges/

https://gkwatches.com/nl/home-nl/